Снимка: pixabayМегазвездата Лионел Меси е информирал Барселона, че иска да напусне клуба, твърди

...
Снимка: pixabayМегазвездата Лионел Меси е информирал Барселона, че иска да напусне клуба, твърди
Коментари Харесай

В Аржентина: Меси си тръгва от Барселона - задвижи план да се освободи

Снимка: pixabay

Мегазвездата Лионел Меси е информирал Барселона, че желае да напусне клуба, твърди аржентинското издание TyC Sports, представено от Sportal.bg.

Договорът на нападателя изтича след 10 месеца, само че той е решен да си откри нов тим още в този момент и като свободен сътрудник.

TyC Sports разкрива и схемата, по която южноамериканецът се надява да се махне от клуба. По-рано денем той е изпратил факс до клуба, съобщавайки за нежеланието си повече да играе в отбора. Меси даже възнамерява да си тръгне като свободен сътрудник, базирайки се на специфична уговорка в договора си. Според нея след края всеки един сезон той може едностранно да приключи контракта си. Въпросната уговорка за това лято обаче е изтекла на 10 юни. В своето послание до Барселона Меси се базира на обстановката с ковид, която докара до удължение на сезона в Испания до 21 юли. Въз основа на това той упорства, че клаузата към момента е годна. Иначе откупната цена на Меси е 700 млн. евро и е ясно, че надали някой би я платил.

Говори се за интерес от страна на Пари Сен Жермен, Интер и Манчестър Сити, а съгласно Deportes Cuatro от Манчестър Юнайтед дори са почнали съответни дейности за възможен трансфер.

Човек от клуба е удостоверил пред Cadena SER за получен факс от Меси.

Меси е на " Камп Ноу " към този момент 19 години, като беше притеглен още като дете. Според RAC1 обаче той към този момент не има вяра, че клубът може да върне славата си при този президент. Бартомеу пък отхвърля да напусне и желае да остане най-малко до изборите през 2021 година

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР